Petit bebé

Jeg har syet en slags babyskjorte i brunt stof med hvide prikker og kantebånd. Shortsene er fra en stofrest som jeg har brugt til noget sengetøj i et tidligere indlæg. Jeg synes virkelig at det er sødt, men faren synes måske at det er lidt for sødt, og minder for meget om pigetøj.....en dreng på 4 måneder må altså gerne ligne en lille baby i små shorts med tykke lår proppet ned i strømpebukserne og en sød skjorte. Kan lige se det for mig ;)

Babysengetøj en superfin gave

Jeg skulle sy et sæt babysengetøj med det fine stof som jeg viste i et tidligere indlæg og her er resultatet. Ja altså selve gaven som var formålet med stofindkøbet er afleveret men det som er på billedet er Mr.E's sengetøj-for jeg tænkte at jeg ligeså godt ku sy to sæt når nu stoffet var så fint :)

Pillow talk

 

En pude blev det til af det stof som jeg købte i weekenden. Helt firkantet og simpel. Jeg vil gerne ha' lavet den i forskellige slags stof men Mr E gav mig ikke lov....utroligt så meget opmærksomhed en 4 måneder baby kan skabe og forlange :) Men ok stoffet "larmer" nok i sig selv så jeg tænker at der ikke nødvendigvis er behov for mere print og mønster.

Little Miss t-shirt. Kan i huske dem?

Denne fantastiske t-shirt har jeg lige købt idag i Kvickly for 30kr-ja 30kr!! Jeg har for nyligt set  en genudsendelse af et gammelt afsnit fra "Hvem vil være millionær" hvor den ene af deltagerne havde en Little Miss Brainy t-shirt. Sej kvinde tænkte jeg! Så der jeg så denne t-shirt idag måtte jeg eje den (det er vidst en børne t-shirt men i teenage størrelse).

"Little Miss Stubborn"...ikke at jeg er stædig men en 80'er statement t-shirt var da lige det jeg manglede i min garderobe (ooog her er så opskriften på hvordan man bliver "en samler" hehe)

What's in the bags.....voilá!

Smukke kort med Japansk print fra Aros.

Trusser fra S'nob i silke/bomuld

Lang tank top fra S'nob-glæder mig til at bruge den kombineret med lidt lag på lag toppe ovenpå de nye sorte jeans.

Top med print af den legendariske Debbie Harry, forsangeren fra Blondie....og en sort gamach'.

Lækker basis bluse fra S'nob.

Helt perfekte sorte slim jeans fra Divided TIL 179,-.....er H&M ikke bare pragtfuld!

Fin cardi fra Divided, perfekt til en pencil skirt.

Sweet song

Rufus Wainwright...love love! Jeg har for nogle år siden været til en af de fedeste koncerter med ham i Musikhuset (ja han kom til Århus juhu)-never never forget, det var paradis, eller tæt på. "The art teacher" er en af de sange jeg aldrig bliver træt af.

Jeg dedikerer sangen til alle Jer derude og til Mette :)

What is in the bags...??


I´ll show you tomorrow.................grgrgrgggrgr!

Aros

Aros er en af Danmarks flotteste og mest intressante museer. De fleste som bor i Århus har nok besøgt det fordi det er absolut et "must see".
Jeg var der idag sammen med en veninde-først så vi de to udstilinger "I love you" og "Tro, håbe og kærlighed" og efter det fik vi frokost i restauranten på øverste etage, med en fantastisk udsigt. Hvis man spørger pænt så kan man godt få lov til at spise en frokost eller en brunch i restauranten uden at betale 95kr for entré. Det er jo et godt alternativ til de sædvanlige Århus caféer.
Kommer man med barnevogn som vi gjorde er det ret nemt at gå rundt på Aros :)

Torsdag...gode stunder


Lidt morgenforkælelse og Mr. E som leger med mit stjerne tørklæde.
Mr.E har også fået en del af morgenmaden, han har lidt banan rester rundt om munden:)

Fishy fishy...me gusta

Det er noget tid siden at jeg har haft et madindlæg, for tiden går og hverdagen med en lille baby er ikke altid til at lave spændene mad-ikke fordi at jeg er til kompliceret mad, nej tværtimod så er jeg til simpel og sund mad men tiden er lidt knap. En tur til fiskehandleren idag gav mig lyst til at købe nogle stegte sild (ja jeg ved godt man godt selv ku'  lave dem :)......Et anderledes indslag i hverdagens kokkerier.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov