Guide til hvordan man syer et pudebetræk

Her er en nem guide til " hvordan man kan sy puder" til alle Jer som ikke er så vant til at sy.
Guiden har jeg fundet hos prudentbaby.com, en fantastisk amerikansk blog.
Jeg syer ofte selv nye puder til min sofa for at forny rummet en smule.
Håber at det her kan bruges....

Her vil jeg nok vælge at lave en pude i 40x40cm  i stedet for at lave den rektangulær som på billedet.
Der skal bruges tres stykker stof: 2 stykker af 40x40cm og et styk af 40x20cm.

Her kan man stryge kanterne inden at man syer dem.
(man skal ignorer sømmen på midten, der har man lappet stoffet sammen).

Nu skal alle stykkerne lægges ovenpå hinanden. Først et stykke af 40x40cm med forsiden opad så lægger man stykket af 40x20cm med bagsiden opad og til sidst lægger man stykket af 40x40cm med bagsiden opad oven på de to første stykker.....og så syer man dem sammen.

Som man kan se på billederne så har Jacinda valgt at lave puden med en kant hele vejen rundt. Jeg syer puderne uden at lave denne kant-det er lidt nemmere.

Her kan I se en af de puder jeg har syet og som jeg har vist Jer i et tidligere indlæg.

Dagens 22/06


Jeg er blevet ret glad for at shoppe hos engelske webshop asos, hvor jeg bl.a. finder billige og funky accessories. Idag har jeg taget de støvletter på som jeg for nylig har købt hos asos sammen med de sjove pyntebriller, skirt fra Divided og bluse med små ugler fra St-Martins.

Noir

Idag har vi været til barnedåb og derfor var tøjet lidt finere end mit normale søndags casual outfit.
Alt tøjet var fra Margit Brandt. Jeg er ikke så tilfreds med billedet (fordi jeg ser lidt kvapset ud hehe) men vigtigst af alt så vil jeg vise den fine kjole fra sidste vinter som jeg først kan bruge nu fordi jeg var gravid sidste år.
Jeg går sjældent i sort fra top til tå men når jeg gør, har jeg det faktisk ret godt i det så længe det ligesom her er forskellige materialer med silken, læderet eller med fine detaljer der gør det sorte mere interessant.

pimp your myspace at Gickr.com

Læder leggings

Her er mine nye læder leggings fra Margit Brandt og billeder af hvor flot de kan kan kombineres :)

 

     

Dagens 18/06

Dagens...mad

Jeg har fundet ud af at jeg har en fetish...MAD! Altså ikke kun at spise den men også at tage billeder af den. Ikke billeder af kulinariske opfindelser men af simpel hverdags mad. Farverne, strukturerne og samspillet mellem råvarerne og retterne kan have en billedlig og appetitlig tilfredsstillelse.
Det her er min hverdagsmad, et smugkig indtil mit køkken som måske kan give Jer lidt inspiration.

Sådan skal dyreprint bæres!

 

Jeg var på baresso idag hvor jeg så denne pige iført blå chinos og fin zebra bluse. Jeg bemærkede hende p.g.a. god samsætning af tøj/tilbehør og en super god udstråling.

Marc is coming to Århus!!

.....og vi venter :) Håber ikke at det bliver en skuffelse.
Den åbner i Volden lige ved siden af butikken Sui Nui.

DIY Plate wall display

Jeg elsker gammelt, Vintage, genbrugs ting og sager og platter-ja jeg elsker platter fra Royal Copenhagen. Det er ikke blevet moderne endnu og mange synes ikke engang at det er kitch, men  noget som hører til i et plejehjem. Men jeg er vild med dem og i det rigtige hjem og den rigtige styling synes jeg at det er uber dansk, uber kitch og uber smart-ja jeg skrev smart :))
Jeg håber at min samling kan blive større med tiden, jeg vil dog ikke have juleplatterne men specialudgaverne som denne platte fra 1972 som jeg lige har arvet fra min mor.

De andre platter har jeg hængt med dette system som var ret nem at lime bag på.
Her er en lille video med hvordan man hænger platterne op.

Hvad kan man bruge Citronmelisse til?

Idag opdagede jeg at citronmelisse er ret lækkert i asiatisk mad. Alle Jer som har citronmelisse i Jeres køkkenhaver ved hvad jeg mener når jeg skriver at man altid har så meget citronmelisse (fordi det spreder sig helt vildt) og ikke altid ved hvad man kan bruge det til??
Aftensmaden idag, som iøvrigt var lidt kønnere da grøntsagerne var rå, har jeg krydret med lime, chili, frisk koriander, citronmelisse, purløg og basilikum. Frisk og spicy smag som passede perfekt til grøntsager med kylling tilberedt i wokken.

Ofte bruger jeg citronmelisse i en karaffel med vand og ingefær-ingefæren koger jeg i lidt vandt først så smagen kommer mere frem.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov