Spaces


"A mook (kinda like a magazine, kinda like a book) all about people’s pretty spaces!"
Et magasin/bog med mange inspirerende hjem lige fra Melbourne til Amsterdam. Den ser virkelig interessant ud. 256 sider fyldt med billeder fra hjem af fotografer, butiksejer, caféer, studier o.s.v.
Bogen koster 23$ og kan købes her
.

Leo

Leo leo leo, det er über alles! And I love it :)
Jeg har altid været vild med leo prints, men men det skal altså ikke være for tacky for det bliver det meget nemt. Det handler om at finde de helt rigtige items til det rigtige look og ikke blande det med lak, pink, andre neon farver og kun vælge en printet ting ad gangen.
Se et indslag om leo prints med Uffe Buchard her (spol frem til det niende min.)
Jeg har lige udvalgt/købt en lille leo hat fra H&M og et par grønne leo strømper fra yndlings mærket Wolford.

Dagens DISCO


Idag onsdag, igen igen en grå og regnfuld dag. Iført sølv vintage leggings, Nümph kjole/bluse, Stella McCartney støvletter og sølvstjerne i håret fra Pico forsøgte jeg at holde dagen lidt festligt med mit outfit :)

Bite me


Jeg elsker at tegne men får det desværre ikke gjort nok.....men når jeg får tid til det, så nyder jeg det helt vildt meget. For mig er at tegne mit yoga, mit mentale"get away", mit batteri, min måde at udtrykke mig på. Min streg er mig og min personlighed gemmer sig bag min streg.

Her er flere af mine tegninger.

Betty Boop on a regular monday

Idag mandag....en regnfuld mandag, lidt trist og grå men alligevel havde jeg besøg af søde kunder i bloomers og hyggede mig med noget det jeg allerbedst kan li' ved mit arbejde, visual merchandising, konversering med folk, pleje af vores webshop osv.
Jeg fik også tid til at tage et billede af min nye strikkjole fra Nümph som jeg har brugt sammen med en vintage kjole med små stjerner på. Nümph kjolen får mig til at tænke på Betty Boop :)

Latin Quarter

Nothing special....just me in the lovely Latin Quarter of Århus.

Nümph

Jeg har fået lidt Nümph tøj med hjem til prøvning.
Nümph er et dansk mærke som laver fantastisk og feminint tøj til fornuftige priser. T-shirten er ret flot med et superfint tryk. Der er også en blød cardigan, en kjolebluse med fed stofsammensætning og en prikket strikkjole á la 40'erne. Det hele skal prøves på og så må jeg se om det sidder ligeså godt på som jeg forestiller mig det :)

Sunday bakery

I weekenderne er der ofte tid til at kokkererer lidt og denne weekend har jeg fået bagt lidt. Amerikanske havresmåkager og knækbrød.
Knækbrød er ret nemt at lave og der findes massevis af gode opskrifter på internettet. Jeg har brugt denne opskrift.

I disse dage tester vi i vores hjem hvad der må komme i en lille 9 måneders mave. Selvom det måske kan virke banalt for andre, så kan det være ret udfordrende at lave mad til en baby som er ved at være så stor, at han har en mening om det han får serveret og, at han har nogle krav om en vis variation i menuen.

Her har jeg kogt noget frugt med en vaniljestang og brugt det som topping til en tykmælks snack.

My boho baby

Et par billeder fra lidt nyt til Mr.E. Skjorten er vintage og minder mig om en hippie tid hvor alle børnene gik med islandske sweater (jeg har ladet mig fortælle at man desværre ikke kan få strikkeopskrifter til sådan en sweater til babyer...øv). De lækre sko har jeg lige købt hos Inch i Århus.

Among people


Idag i stooooor puf skjorte fra Margit Brandt.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov