Blueberry Muffins

Blueberry Muffins som jeg laver dem....

100g. smør

225 g.sukker 

2 dl.mælk

1 æg

4.5 dl.mel

2.5 tsk.bagepulver

0.5 tsk.salt 

2.5 dl.blåbær

Sunday Morning

Is This Wrong?

Moderne Mamma!

Kender i denne bog? Jeg har købt for 30kr i Irma, den sælges også i andre supermarkeder.
Jeg var lidt skeptisk der jeg købte den fordi den er lavet af Mejeri Giganten Galbani (svarer til Arla) men jeg må indrømme at den er ret god. Bogen er lavet udefra at 12 moderne italienske mødre afslører opskrifter som de har fået af deres mødre....bla bla måske lidt pladder romantisk men hvis man ser bort fra det, så er opskrifterne simple og lækre.
Kan man få for mange kogebøger og så til 30 kr? NEJ ;)

Brænde...

Jeg bliver mere og mere vild med Etsy, for jo mere jeg fordybber mig i det univers jo flere fede ting finder jeg (ender tit med at surfe rundt der i alt for lang tid-men det er der nok mange som kender til).

Det er ikke fordi jeg har købt noget der endnu men jeg har fundet meget godt inspiration som f.eks. denne ja, hvad skal man kalde den "retrobrændesamler" (vi har brændeovn i vores hus). Den ser ud til at være nem at sy så måske man skulle igang med det projekt!

Sonia by Sonia Rykiel

Sidder lige på blogrundfart og har fundet nogle pic.s fra Sonia Rykiels billige linje, Sonia for sommeren 2011.  Kollektionen er ret fin og meget "Sonia" efter min mening men med et innovativ og anderledes strejf. Den nerdy og feminin look er et fedt alternativ til det rå look man ellers ser.

"Hår frakken" øverst er fra 2009, og er (tror jeg)en show piece som nok er  lavet som en hyldest til Sonias karakteristiske røde garn :)

Billederne har jeg lånt hos  Manja som selv har klippet og klistret :)

Hvis jeg kunne hækle.....

Jeg har fundet de her fantastiske ting hos Etsy.

Goodiebag m øko produkter

 

Jeg er nød til at fortælle om denne skønne lille øko GOODIEBAG og GIVEAWAY som vi uddeler og trækker lod om i butikken NORR.
Som jeg tidligere har skrevet så er jeg stor tilhængere af Pukka te og i denne goodiebag er der netop smagsprøver på Pukka samt smagsprøver på andre lækre naturprodukter :)

1 ÅR!!!

1 ÅR FYLDER MIN BLOG OG 1 ÅR FYLDER MR. E.! HIP HIP, HURRA, HURRA!!!!!

Vildt at tiden går så hurtigt...og nøj hvor har jeg brugt meget tid med bloggen og ikke mindst med Mr.E.
Hvad lavede jeg før i tiden hvor jeg hverken havde Mr.E. eller bloggen :)

Kædebrev... :o)

Jeg er blevet tagget i en blogleg...for at være helt ærligt så synes jeg at der er noget "kædebrev" over det, men samtid så er det ret hyggeligt at dele denne leg med Jer her i bloglandet så jeg prøver!

Maria har givet mig denne Award som det jo hedder. Tak for det Maria :o)
For at sprede legen ud i bloglandet skal jeg give legen videre til 8 andre bloggere som jeg holder af.

Ooog til sidst så skal jeg fortælle Jer lidt om mig selv :o)

Her er reglerne, kort og godt:
1. Tak og link tilbage til den person, der tildelte mig.
2. Del 8 ting om mig selv.
3. Give den videre til 8 bloggere.
4. Kontakte de bloggere og fortælle dem om deres priser.


 

Som en lille ekstra ting så vil jeg gerne fortælle Jer kort om hvorfor jeg har valgt de 8 bloggere:

-OhHappy, fordi hun strikker så hyggeligt, elsker mad/kaffe/the, fordi hun er en tysk pige som er mega sej til at tale/skrive dansk, fordi hun elsker vintage og fordi hun bor/viser steder i Århus.

-Karen, fordi hun har gjort broderi til noget moderne og virkelig cool, fordi hun tager nogle fantastiske billeder, fordi hun har en afdæmpet og raffineret stil.

-Mette, fordi hun er min søde veninde, fordi hun er en sej kok, fordi hun altid har frisk hjemmebagt brød, fordi hun i Julen har lavet sin egen snaps, fordi hun elsker simremad.

-Maria, fordi hun også er min søde veninde, fordi hun er en haj til at shoppe på internettet og finde de gode shops, fordi hun er kunst interesseret og fordi hun har en god sans for indretning.

-Mette, fordi hun laver nogle flotte smykker, fordi hun har en flot grafisk stil, fordi hun tager nogle flotte billeder.

-FasterFis, fordi jeg elsker hendes univers for hun er pink, pink og atter pink! Hun er gennemført, kreativ (uddannet fra Kolding designskole) og super humoristisk. Tjek lige hendes afgangskollektion på hendes blog.

-Notetoyourself, fordi denne blog handler om bolig, som er en af mine store passioner, stilen er simpel, skandinavisk og overskuelig. Fordi hun finder fede og inspirerende bolig ting og tendenser.

-Maria, fordi hun skriver om mode, giver tips om skønheds produkter, har fede outfits og viser altid hendes nyeste og flotte lak :)

 

 

Lidt om mig selv

....jeg er født og opvokset på Sicilien og kom til Dk i 1993 med en dansk mor, mit modersmål er italiensk, i mit næste liv vil jeg gerne være illustrator fordi jeg elsker at tegne, jeg er en visuel person, jeg har en fantastisk dårlig hukommelse, jeg kunne ikke leve uden musik, Vintage tøj er min passion , jeg elsker at være mor men det er ligeså vigtigt for mig at bevare min identitet. Voila!!

 

 

 

 

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov