Scrabble


En ny fingerring lavet med scrabble brikker og dedikeret til den lille mand Mr.E

En lille bid af Bruunsgade, Aarhus

Hannah Schneider

Hannah Schneider synger godt og laver nogle eventyrlige tekster. Hende kan jeg ret godt li'!
Jeg fandt hende via hendes blog hvor jeg efterfølgende fandt frem til alle hendes gode hits, som jeg løbende har hørt på P3 uden at vide at det var hende :)

Albertoooo


Alberto Fasciani har doneret et par støvletter til mig.....NOOT jeg har købt dem, og betalt alt for mange penge for dem, men nøøjjj hvor er de lækre-nu er jeg bare spændt på om de er lige så lækre at gå i som de ser ud til. Galop Galop Galop....(jep det er ridestøvler!)

12 ÅR


....og ja, jeg ligner en på 12 år på det her billede :o/ Anyway så var det kjolen jeg vil vise Jer, og ikke mit "she really needs some make-up" billede. Den er fra Margit Brandt og i en super fin uldkvalitet.

Friday at bloomers part4

Vi er ved at lave en væg med billeder taget i butikken af vores kunder. Den bliver federe for hvert nyt billede vi hænger op.Et fantastisk fedt billede af Margit og Erik Brandt.
Vintage tøj....op og ned

Hay, carots, dots...


Vi har lige fået de to smukke Hay tæpper, en til sengen og en til sofaen. De fylder rummene med stærke farver og holder en stram linje.

For et par måneder siden købte vi denne kommode fra Ikea.
Senere har jeg fundet nogle dots til den. Jeg har kigget på forskellige slags som har været lidt for dyre men til sidst fandt jeg et godt og billigere alternativ hos Inch.


Gulerødskage á la moi, uden fedt og med en blanding af hvedemel, rugmel, nødder, tørret tranebære og rosiner.

SPOSI/Nygift

Nu er der gået lidt over en måned siden vores Bryllup fandt sted på Samsø. Flere har spurgt mig om der kom billeder her på bloggen.....og det gører der nu:) Selvfølgeligt er der noget privat over et bryllup, men oplevelsen var så god og så smuk at jeg gerne vil dele nogle små bidder fra den weekend.
Fotografen Nicolai og mange af gæsterne har virkelig taget nogle gode billeder som ses her.

Her ankom jeg med min far i den sødeste Fiat 500 som vi havde lånt af min veninde. Bilen er importeret fra Sicilien.

Jeg havde tegnet skiltet på dansk og italiensk.


Min mands fødder på vej til kirken.


Langøre kirke var en fantastisk lille og intim kirke med en fantastisk flot udsigt.


Her ankom jeg til kirken sammen med min far, Giovanni.


Min kjole har jeg "udtænkt/designet" og min mor har syet den.


Mr.E var selvfølgeligt også med :)

Jeg havde en lille Vintage taske lavet af små perler. I tasken var der en original billet til en afdansningbal fra 1950.

Hjemmelavet pasta...mmhhh

Samsø...


Vi havde nogle rislanterner som alle gæsterne sendte op til himlen-det gav en super flot effekt.

Summertime and the livin' is easy..


Billeder fra Sicilien blot for en måned siden....suk. Kender i det at man altid har en bestemt kjole som giver en minder og som man altid føles godt at have på? Denne kjole er en af dem. Simpel, i bomuld med  udskæringer i kanterne og fra Margit Brandt. Sandalerne har jeg købt i Hamborg.

Buon weekend

Endnu en weekend er gået med lynets hast og det der er tilbage af den, er de her billeder som i sig selv er en genfortælling af mine oplevelser. Øverst har jeg købt fine grafiske viskestykker fra Hay.Et loppefund fra et bagagerums salg i Silkeborg.Service i melamin med tegninger af Jørgen Clevin.


Den gamle papirfabrik i Silkeborg som idag er lavet om til lejligheder, cafeér, biografer m.m.


Jeg havde fået et tip om at skomærket Biisgaard skulle holde et lagersalg i denne weekend i nærheden af hvor vi bor-3 par sko til Mr.E blev det til.

Suppetid. 

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov