Pantalones!


Tøjet vælter ind i butikkerne i disse dage-her er et sjovt billede af det, som jeg tog igår:) Bukserne på billedet bliver nogle af mine favoritter i denne sæson. De er fra Nümph og koster kun 300,-.....De er dog meget tynde så p.t. bruger jeg dem med nogle tykke strømpebukser under.

New Arrivals!

 

Her er en meget smuk kjole fra Nümph som lige er ankommet til bloomers......

30.01.12


Dagens uniform: strik fra Nümph (ny), bukser fra Nümph og mine elskede Alberto Fasciani støvletter.

Når garderoben bliver skiftet ud....


Endelig er der begyndt at komme nye varer i butikkerne! Måske det umiddelbart virker lidt "too much" at skifte sin garderobe ud så ofte men det er en del af at kunne sælge de produkter vi har i butikkerne.
Og ja, det er da selvfølgeligt dejligt at have adgang til fedt tøj men jeg skal altid repræsentere butikkerne udført mine såkaldte "uniformer" og så bruger jeg denne platform til at vise mine favoritter . Måske i tænker at det bare er noget vås og at i blot har lyst til at tjekke billederne, uden at skulle fordybe sig i noget ligegyldig tekst (sådan kan jeg godt selv ha det nogle gange).....men anyway så jahh...så har jeg vel bare behov for at fortælle lidt om hvad jeg står for og hvem jeg er.....ellers for dem som ikke har lyst til at læse mine få ord så er det også tilladt :)

Kjolen her er ny og fra Margit Brandt, støvler vintage og strømpebukser fra Wolford.

Mange har spurgt om Margit Brandts brand fortsætter efter hendes død-og ja det fortsætter og altid i hendes ånd og med lidt genbrug af originale designs.

2ÅR!!

Nu har vi spist lagkage tre dage i træk....efter en fødselsdags marathon! Mr.E er blevet 2 år og min lille blog er også blevet 2 år-Vildt! 2 år med mange blog indlæg og mange søde besøgende. Og endnu vildere er at Mr.E ikke længere er en baby men en lille dreng :)


Fine gaver til Mr.E.


Jeg fik lige taget et par billeder i weekenden af nogle nye  bolig idéer.
WallStickers på vores første sal, hvor vi har et påklædningsrum, som vi fik lavet om for et par år siden. Jeg kan godt li' idéen om at have et rum i sit hjem hvor man kan lave noget skørt og samtid have lidt "privacy" bl.a. i form af at kunne "udstille" sjove familie billeder/kærlighedsbilleder.


At bo med to mænd betyder at drenge legetøjet godt må stå synligt i vores køkken/alrum :)

Grafisk mode

rednude

Det her kan jeg bruge mange timer på! Klippe og klister (på min pc). Jeg har selv lavet collagen helt fra bunden ved at finde tegningen på nettet og pynte hendes hoved med forskellige smykker.
Der er ingen begrænsninger for hvad man kan lave, art, fashion, interior design...osv.
Prøv det på polyvore.com.
Klik på tegningen, and polyvore is on your computer!

Bite me Collage

Bite

Har lige lavet denne collage med en af mine tegninger....

Beautiful People 2011

Her er en nogle af de piger som har været med i bloggen i 2011.
Søde, smukke piger med god stil!
Håber at jeg i 2012 kommer til at møde mange piger med flair for at skabe et unikt udtryk og som har lyst til at vise det her på bloggen :)

NORR UDSALG

Kids or no Kids..


Kender i legetøjsbutikken Børnenes Magasin i Aarhus? Jeg var der idag og med hjem fik jeg denne 3D trofæ fra Djeco, som skal hænge på Mr.E´s værelse og noget gavepapir til 20kr som jeg har rammet ind.
Kids or not kids, så er butikken ret fantastisk og fyldt med retro sager som man selv kan huske fra barndommen :)

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov