29.06.12

 

Dagens Uniform: Vintage lædershorts, Margit Brandt t-shirt, Margit Brandt jakke, Miu Miu ballerinae, Aexander Wang taske og coral armbånd samt turkis fingerring fra H&M

God fredag aften til alle

28.06.12

Dagens Uniform: Margit Brandt skjorte, DrDenim bukser, Balenciaga ballerinae og lidt smykker fra H&M.

Bijouteri at H&M

Jeg var forbi H&M idag fordi jeg skulle købe en ny bikini.....det var ikke lige min dag mht bikini anskaffelse! Bikinier var der mange af, men ingen til "min pasform" ;)
Istedet for badetøj købte jeg lidt bijouteri som jeg ikke kunne stå for. Gennem årerne har jeg fået købt en del tilbehør i H&M og jeg kan bllive ved med at finde inspiration og lyst til at følge med i Deres Trends. Smykkerne er altid billige og kan være med til at give et fedt twist til et simpel outfit (fingerringene kostede f.eks. 40,-)

27.06.12

Dagens Uniform: Margit Brandt jakke, Margit Brandt t-shirt, SNOB bukser og Miu Miu loafers.
Jeg prøver i de her dage at forestille mig hvordan en sommer dag føles....det går ikke så godt med det-slet ikke når dagene er grå og regnfulde! Idag var der storm, men SOL!! Juhu!! Af med strømperne og på med et "lettere" outfit. Utroligt at vejeret kan være et så spændene "topic" her i Dk ;)

Flea market

I forbindelse med et familiebesøg i Silkeborg idag, stødte vi på et loppemarked hvor jeg har været tidigere og hvor jeg har købt diverse Bjørn Wiinblad porcelæn. Som det ses på billederne var der ikke meget fra 60'erne og 70'erne (som jeg mest er til) men fint og interessant var det alligevel.

På trods af regnvejret blev der også spist lidt is...

 

Der vi kom hjem gik jeg igang med at lave noget hyldeblomstsaft efter denne opskrift.

Håber at alle haft en dejlig weekend....for nu er den desværre snart over.

Inside and Out


Ref. til billedet: Mode, som ikke altid er det mest flatterende, men som istedet udstråler mere en følelse af  hvordan man har det inden i og ikke så meget om hvor slank/eller hvor fast/eller hvor smuk/ eller hvor ung man gerne vil være......
En ny oversize silke skjorte fra Margit Brandt som fylder om hofterne...aarrhh-men what the heck! Den er dejlig og luftig af have på :)

Dertil en af mine favoritsange af Feist...Inside and Out

 

Wedding Ceremony

Igår lørdag, var jeg til en vielse på Aarhus Rådhus.
Vielsen var romantisk og omgivelserne var meget smukke.
For dem som ikke kender Aarhus Rådhuset så er huset et vartegn for Aarhus, som mange udefra ikke bryder sig om men som alle aahusianerne elsker. Rådhuset blev designet til mindste detalje i 1941 af Arne Jacobsen .
Vielsen var der gjort meget ud af, så min forestilling om den korte og upersonlige cerimoni har ændret sig markant. Alt i alt en dejlig oplevelse :)

Sale in the shops starts today!!!!

14.06.12


Jeg har fået mig en ny ørering fra Erbs og Bjerke....og så ku' jeg gå med 5preview t-shirts 24/7.....
Timerne rækker ikke helt til alt det jeg gerne vil nå for tiden, derfor bliver min "optræden" her på bloggen lidt knap :)

Camouflage


Jeg kan ikke lade være med at tage billeder af folk.....specielt hvis det er gode typer som hende her :)

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov