On a little GetAway

Dagens Uniform i et pat Nümph bukser og en Minimum t-shirt. Utroligt nok, så har vejret været fantastisk her hvor jeg har været, på øen Samsø. Jeg kender øen efterhånden ret godt for jeg har været her en del gange, og for dem som tidligere har været på visit på min blog så har I måske set at jeg blev gift på øen sidste år :)

Finally Vintage

Det er ligesom Juleaften....hver gang vi får nyt Vintage i bloomers. Vi har længe ventet på at kunne samle en hel del i udlandet for at få det fragtet hjem til Dk. Nu er dagen endelig kommet og vi har fået army, denim, palietter, bæltetasker, stiletter, kjoler, tasker osv.
Ses vi i bloomers :D ?

Somewhere Up North

Lidt billeder fra noge dage i NordJylland, hvor dagene blev tilbragt med at se på flotte gamle bygninger, duft til smukke blomster, gå på den unikke strand og opleve (spise) danske traditioner, en essens af Denmark.
En perlerække af nogle gode oplevelser med det varme vejr og den smukke natur-det oplevede jeg i weekenden!

Pinocchio Girl

Billeder af en pige som jeg mødte i sidste uge. Jeg faldt for kombintionen af prikker, pepita tern og Pinocchio print på hendes t-shirt. originalt ;)

Jewellery Passion

Som lovet lidt billeder af mine sidste indkøb fra H&M :) Fiiiiine smykker til små penge! Jeg elsker pynt og bruger det hverdag. Vintage smykker, H&M smykker, guld og sølv smykker, jeg blander det hele og mixer på kryds og tværs.

    

   

    

Her er en gammel artikel fra Eurowoman som netop handler om min passion....smykker :)

 

Red stripes

Dagens Uniform, nümph jakke, Margit Brandt tank top, S'NOB bukser og balenciaga ballerinae. Smykkerne er lidt forskellige....gamle og nye :) Jeg har lige taget  billeder af mange nye fine smykker som jeg vil lave et indllæg om snarest-Og uret, som jeg tidligere har skrevet om, har jeg lige fået en stål lænke til (lææænge lææænge ønsket).

Conscious H&M

Idag var jeg forbi H&M hvor jeg fik nogle fine Udsalgs kup med hjem. Det blev til to 60'er looks pencil skirts, som er perfekte til en hvid tee-shirt. Den plisserede neon nederdel tænker jeg at bruge til nogle flade sandaler og evt en tank top.
Den gule kjole er ret transparent så jeg må se den skal bruges med en sort bh under som en kontrast, eller blot en hudfarvet og dermed opnå et mere neutralt look.

Alt i alt så påtænker jeg at bruge tøjet på den ferie som vi snart skal til.....on The French Riviera :)

BlueStripes/Green

Dagns Uniform i en Suit bluse, Vintage læderskirt, Wolford leggings og Lanvin ballerinae.

Grey Camouflage


Dagens Uniform i en simpel ny Margit Brandt t-shirt, Dr.Denim jeans, Balenciaga ballerinae og div smykker i søvl, fra Erbs og Bjerke, Vintage og H&M.....lakken er fra Chanel :)

Ezzence

Jeg har lige modtaget lidt lækre sager fra Ezzence, en webshop som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen, og som jeg gerne skriver om igen.
Deres gode service, hurtig levering og ikke mindst deres billige priser gør at shoppen absolut er et besøg værd. De fører en del forskellige mærker, så det er meget svært ikke at finde noget man godt kunne tænke sig :)

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov