70's Vibe

En aften med gode venner+middag er altid en god anledning til at iklæde sig et outfit som er en smule udover hverdagens Uniform.
Mit liv er ikke så glamorøst som nogen hollywood film, men dermed ikke sagt at man ikke kan have lov og lyst til at iklæde sig lidt udover banalitetens praktiske hensyn i hverdagen.
Jeg sidder i dette øjeblik og ser "Plain Jane" på mtv, et teeange program (fuldstændigt og aldeles :o) som netop tager almendlige piger giver dem en ordenlig indsprøjtning selvtillid via make-up, nyt tøj og ny frisure.
Og ja, omen det lyder banalt så skulle mange kvinder prøve at få lidt glamour i hverdagen blot for at få selvtilliden styrket lidt.
Ta' stilletterne på eller put neglelakken på neglene, for det er nogle gange det der skal til for at opnå et lille selvtillid boost i den travle hverdag :o)
 

Kjolen er ny og fra Nümph, strømperne fra H&M og støvletterne fra Zara. Jeg er ret vild med det 70'er look kjolen har over sig.

Collage with my new army shirt

Dots on my legs...

Dagens Uniform: En sort kjole fra S'NOB, som kan købes her og som jeg allerede viste igår, men idag kombineret med et par Wolford leggings.

Army shirt

Dagens Uniform på en regnfuld dag: Vintage army skjorte fra Tyskland som jeg har fået i bloomers, S'NOB kjole, S'nob gamacher og go'e gamle støvletter fra Alberto Fasciani.

Denim shirt and pants from Nümph

Shopping for next season!

Igår brugte jeg dagen på at købe tøj ind til butikkerne bloomers og NORR. Jeg elsker at tilbringe dagen på denne måde, hvor det hele går op i at ramme tidens ændringer i et samsurium af mode, musik, livstil og tendenser , kundernes ønsker og analysere budgetter og konstruktionen af tøjet.
Indkøbene sker en gang i kvartalet og tøjet kommer i butikkerne løbende under hver sæson.
Jeg har været indkøber i over 10 år og jeg føler ligeså meget spænding ved det hver gang :)

p.s. følgende tøjmærker blev købt ind: S'NOB, St-Martins og Margit Brandt.

Silk Tunique


Dagens Uniform: Ny silkekjole fra S'NOB, nye leggings fra Wolford, Balenciaga taske samt sko.

Track pants

Dagens Uniform: Nye bukser fra NORR-de er super lækre, jogging bukser med påsyet læder stykker , de er indbegrebet af luksuriørt, afslappet og rocket stil. Dertil t-shirt fra Margit brandt, sko fra Puma taske fra Balenciaga og camo jakke fra Suit.

Instagram Collage

Husk at følge med på Instagram hvor jeg uploader mange billeder om min hverdag etc.
Det er sjovt og lege med alle de fine effekter som kan lave på Instagram, og ikke mindst sjovt at følge med andre Instagrammers :) Jeg følger bl.a. Jamie Oliver (Uk kok), Golestaneh (tysk blogger) og mange andre bloggere og "hverdagens dansker". Instagram er en gratis App til smartphones.
På billedet har jeg lavet en collage med 4 af mine mest likede billeder i denne uge og som jeg er blevet udfordret til at lave af Ditte (www.thefoodclub.dk)

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov