I palietter!

Så er Julen desværre allerede overstået! Det er gået alt for hurtigt og jeg har nydt at holde fri og at være sammen med min familie :)
Her er Dagens Uniform fra igår hvor jeg tilbragte eftermiddagen med familien og masser af god mad :)
Kjolen er fra Margit Brandt, jeggins fra Dr-Denim, skoene er Vintage og ørestikkerne er fra Erbs og Bjerke.

Galaxy Pants Minimum

 

galaxy pants

Jeg har lige fået de her feeede Galaxy bukser fra Minimum-var lige nød til at lave en lille collage for
inspirationens skyld :)

Håber at i alle nyder Julen......

Grå i Grå Outfit

Børnepasning, indkøb af medisterpølse (lyder ikke særligt charmerende ;) men det skulle med ifølge indkøbslisten :) og afsted til endnu en hyggelig julefrokost.
Denne gang var jeg til privat julefrokost-for dem så følger mig på Instagram ku' se at jeg var til en anden julefrokost i lørdags :)
Vi fik noget traditionel og delikat dansk mad,  quizzede, grint o.s.v. alt i alt en hyggelig og sjov aften.
Til anledningen fandt en "ældre" kjole fra S'NOB og brugte den i en grå i grå kombi, med en Vintage ruskinds clutch og sko købt på TheOutnet.

Juleønsker

....ikke helt mine egne juleønsker men blot lidt inspiration for alle dem som shopper på www.norrshop.com :)
Som altid har jeg avet collagerne på Polyvore og brugt dem på forsiden af norrshop.com.

CollageMania

Jul i Hamborg City!

For et par uger siden var jeg i Hamborg med min lille familie. En weekend hvor JULEN var i fokus og julestemningen kom helt under huden på os alle sammen. Atmosfæren var magisk, ydillisk og julepynten var luksuriøs og bombastisk. Skal man komme i  julestemning er Hamborg det perfekte sted at starte.....og shoppingen er intet mindre end oplagt og indbydende :)

 

Julefrokost....inspiration til det perfekte outfit

http://www.caterina.dk/sites/caterina.dk/files/tumblr_me9ecn9xDx1rgomaso1_1280_0.jpg

Her er nogle collager som jeg lige har lavet til www.bloomers.dk og www.norrshop.com. Alt tøjet på billederne kan købes på online butikkerne og er lavet i det fantastiske program Polyvore....som også lige har fået en rigtig god App :)
Collagerne er tiltænkt som inspiration til de perfekte outfits, som skal bruges til alle de gode fester vi går imod i denne måned.
God fest til alle !

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov