Pinocchio Girl

Billeder af en pige som jeg mødte i sidste uge. Jeg faldt for kombintionen af prikker, pepita tern og Pinocchio print på hendes t-shirt. originalt ;)

Camouflage


Jeg kan ikke lade være med at tage billeder af folk.....specielt hvis det er gode typer som hende her :)

Frk.Bjerke


Her er søde Frk.Bjerke fra det nye smykkemærke Erbs og Bjerke som vi har fået i NORR. Billedet tog jeg der vi havde et Event på NORR11 som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen. Desværre tog jeg ikke så mange billeder som jeg havde håbet på men lige det vil jeg gerne vise Jer :)

Perfection

Simply Cool

Mille

Mille i strik fra S'NOB.

Beautiful People 2011

Chelsea Boots


På trods af regn og sne kom denne pige i bloomers idag med en fin uniform. Lidt á la..."jeg har lige parkeret  min Land Rover og kommet ind til byen fra min cottage hvor jeg bor med min jagthunde og min  engelske kæreste".....
Jeg fik ikke spurgt om hun selv havde fjernet ærmerne på army jakken eller om den var købt sådan. En idé som godt kunne give lidt inspiration.

Stripes

Endnu en smuk pige fra gårdagens fest. Jeg kunne ikke lade være med at bemærke den fine kjole, flot halskæde og frækt smil ;)

Lace

Capri


Kathrine i superfin Vintage skjorte og Margit Brandt bukser....lidt 60'er og lidt Capri og Brigitte Bardot.

Simpel og smuk


Smuk med hendes skarpe frisure og simple look.

Ziggy Stardust


Hun minder mig om flotte David Bowie der han var rødhåret som Ziggy Stardust.......han var cool-det var hun også.

Fashion & Good Attitude


Jeg mødte de her to søde piger forleden. Feminine, classy, skandinaviske og glade.....elsker når jeg møder mennesker som har styr på moden og har god attitude :)

Chicks with attidude!

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov