Kids stuff

Kids or no Kids..


Kender i legetøjsbutikken Børnenes Magasin i Aarhus? Jeg var der idag og med hjem fik jeg denne 3D trofæ fra Djeco, som skal hænge på Mr.E´s værelse og noget gavepapir til 20kr som jeg har rammet ind.
Kids or not kids, så er butikken ret fantastisk og fyldt med retro sager som man selv kan huske fra barndommen :)

Sy et par bukser!

Luna jacket

I denne weekend har jeg haft tid til at sy denne jakke til Mr.E. som blev ret fin. Den er lavet i noget orange kviltet stof men er dog ret stor til ham så den er lidt Luna telt agtigt :)....but no complaints from him!

Cap


Mr.E. har fået en lille kviltet vest som jeg har syet og en ny AC/DC cap fra H&M.

"Variety wooden play-board"

Vi var på besøg hos Mr. E's bedsteforældre for nyligt hvor noget gammelt legetøj blev fundet frem. Jeg kunne ikke lade være med at tage et billede af det fine "variety wooden play-board" fra:mmhhh..start 70'erne:)
Samme dag tog jeg disse udendørs billeder af Mr.E i det fantastiske forårslys.

Mr. HAPPY

Mr.E.....nu som MR.HAPPY :)

Animation on a sunday morning

Is This Wrong?

Hvis jeg kunne hækle.....

Musica maestro!

Små glæder!
En af de julegaver som Mr. E. fik, var dette musikalske sæt købt i Lidl for 99,-.
Mr.E. sætter stor pris på det og øver sig meget ofte på det :)

Retro touch

Traktorer, elefanter, flyvemaskiner og aber, det er noget for Mr.E! Derfor har han fået det her tøj fra småfolk  som laver noget fantastisk børnetøj med det helt rigtige retro touch. Jeg er vild med det og håber bare at Mr.E. kommer til at bruge i lang tid :)

Ho, Ho, Ho.....

Jeg har vundet denne julemandskostume til Mr.E.! Er den ikke bare for sjov og for cheesy? Den er så syntetisk at der står i den "keep away from fire".
For at vinde den har jeg naturligvis kæmpet med at spise way too much  ris a la mande (eeelsker ris a la mande) hehe eller ho ho ho

10 måneder er der gået

Mr. E på farlig mission og i karambolage med en blæsere :) Han har nu været i vores lille hjem i 10 måneder....

My boho baby

Et par billeder fra lidt nyt til Mr.E. Skjorten er vintage og minder mig om en hippie tid hvor alle børnene gik med islandske sweater (jeg har ladet mig fortælle at man desværre ikke kan få strikkeopskrifter til sådan en sweater til babyer...øv). De lækre sko har jeg lige købt hos Inch i Århus.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov