e-cigaretter, rygestop

Kickstart dit rygestop med e-cigaretter

Start med rygestop i dag (smoke-it.dk)
Start med rygestop i dag (smoke-it.dk)

Har du besluttet dig for at kvitte smøgerne og starte på en sundere livstil, men ikke helt forenet med tanken om at kvitte røgen helt? Så kan det være en e-cigaret er noget for dig.

En e-cigaret består af et batteri, en brænder, der opvarmer væsken og omdanner den til aerosol og en beholder med e-væsken. E-cigaretten aktiveres, når man suger på den eller trykker på en knap.

Fordele ved e-cigaretter

En e-cigaret er et godt alternativ til de almindelige cigaretter. Som ryger, kan der være stor forskel på, hvordan du er afhængig af cigaretten. Der skelnes mellem den fysiske og den psykiske afhængighed. Den fysiske sammenlignes oftest med narkotika- og alkoholafhængighed, hvor man i en rygers tilfælde har brug for nikotinen. Ved en psykisk afhængighed hænger der mere sammen med vanedannelse, hygge og selskabet. E-cigaretten er en elektronisk cigaret, skabt til at stimulere den oplevelse du får, når du ryger en almindelig cigaret. Dog uden de mange skadelige stoffer, der kommer med tobaksrøg. Ved en e-cigaret, inhalerer du ikke røg, men vanddamp – og du kan vælge både med og uden nikotin. Du kan altså kvitte tobakscigaretterne helt uden de kendte humørsvingninger og abstinenser.

Hvordan fungerer en e-cigaret?

E-cigaretten består, som sagt, af et batteri, en brænder og en beholder til væsken. Du fylder selv væsken på din e-cigaret, som fås i et hav af forskellige smagsvarianter. Derefter trykker du knappen ind og suger på mundstykket. Knappen gør, at brænderen opvarmer væsken og omdanner den til damp, som du indtager på lige fod med tobaksrøg. Her får du altså bare ikke de kemiske stoffer, som ellers er farlige.

Se udvalget af e-cigaretter og tilhørende væsker på smoke-it.dk. Der er med garanti en smag, der passer til dig.

Skriv et svar