Alfreds sutteklud :)

Min veninde Mette har lavet denne sutteklud som jeg gerne vil vise Jer fordi den er ret genial-  den er nem at sy og så er den jo pænere end en stofble. En hyggelig lille putte klud til de små.

........og lidt flere.

Ny taske fra Hamborg

Lidt mere shopping fra Hamborg :) En must have taske fra Marc Jacobs-ja absolut en must have, jeg mangler nemlig tasker hehe......Hamborg er en fantastisk by hvis man gerne vil shoppe ein bischen og der er penge at spare og udbuddet er noget større end her i Dk.

Turist i Hamborg

Endnu en "dagens outfit" fra Hamborg hvor jeg fik lejlighed til at bruge mine nye sandaler. Jeg står ved Alster søen i Zara shorts, H&M t-shirt, H&M jakke, Gucci brille og Balenciaga sandaler.

Balenciaga Sandalitos! uh lala!

Som tidligere nævnt i min lille blog så har jeg shoppet en lille bitte smule i Hamborg.....
og mamma mia hvor er jeg glad for disse sandaler fra Balenciaga som jeg netop har købt i Hamborg....oooogg nøj hvor er det ufedt at det regner så meget i Dk lige nu at jeg så ikke kan bruge dem-suk suk og atter suk! Please vi vil have sommeren tilbage!

Husk min Give Away :)

Husk min Give Away som er denne fine kjole fra Marimekko :)
Give Away'en slutter den 10 august. Tilmeldt dig her.

Neuer Wall i Hamborg


Lidt fra Hamborg og lidt af det tøj som jeg købte i sidste uge i H&M og Zara i Århus.

I love Hamborg!

Jeg har lige været tre dage i Hamborg :) Fed by!! Det er mit andet besøg i Hamborg og ikke mit sidste. Der er fantastisk shopping, fede hoteller, god og billig mad,  flot arkitektur og søde mennesker.
Oooog så tager turen dertil kun omkr. tre timer i bil hvis man bor i Århus.

På det første billede, kaffe to go fra Dat Backhus med Mr.E på skødet.
Dat Backhus er en fantastisk moderne bagerkæde i Hamborg som laver godt brød, mange mange kager og en god brunch-der fik jeg kaffe og en lækker morgenkage :)

Der var tid til at shoppe, spise, hygge og gå ture langs Alster søen.

I Hamborg er der en del immigranter fra Portugal og der er derfor en del portugisiske caféer som serverer billig, god og simpel mad. Der findes en del af dem hvis man blot bevæger sig lidt udenfor centrum og de er et besøg værd hvis man gerne vil opleve andet end Starbucks ;) (selvom jeg også elsker Starb.)

Vi boede på hotel Side...

Jeg fik shoppet lidt forskelligt fra Habitat, Americal Apparel og andre lækre butikker-det vil jeg meget gerne vise Jer her....meeeen lidt senere :)

Ny madblog!

 

Min gode veninde Mette har lige startet en madblog for alle os der elsker at tilberede og ikke mindst at indtage god mad! Jeg er meget spændt på at følge med og ved at hun kommer til at inspirerer andre end blot mig....måske jeg også kommer til at smage noget af den skønne mad hun vil kokkererer til bloggen :)

Se bare billederne...mums! Hun bager brød, henkoger, bager kager.....

   

Det her skriver hun om bloggen:
"Råvarer af god kvalitet og økologi er nøgleord i mit køkken. Jeg er inspireret af det sydeuropæiske køkken og er vild med at eksperimentere."

Hagesmække D.I.Y.

Jeg var i Ikea i sidste uge hvor jeg købte to store håndklæder for at lave nogle hagesmække.

Håndklæderne kostede kun 12kr. stykket og jeg fik 20 hagesmække ud af det.

Nogle af dem lavede jeg med en lille lomme foran for at opsamle den mad som ender udenfor Mr. E's mund :)

Hagesmækkene har dog ikke et underlag til at stoppe vand og andet vådt med, men de kan i stedet absorberer og man kan bruge dem til at tørrer munden (og evt. hele ansigtet med ;)

 

A little Shopping in Århus

Denim shorts fra H&M
Top fra H&M
T'shirt fra H&M
Tørklæde fra Zara
Lang t-shirt fra H&M
Shorts fra Zara

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov