Nyt tæppe

Her er et før/efter billede fra vores køkken. Efter billedet blev ikke så godt...det første er fra en dejlig sommerdag i 2007! Anyway så har jeg købt en ny løbere fordi det gamle var blevet slidt og jeg var i det hele taget træt af at se på det. I Box de luxe hvor jeg har købt det har de fået de her her ret praktiske tæpper som er lavet af en slags plast og kan vaskes i vaskemaskine.

Lidt flere tæpper som kan bl.a. købes i Box de Luxe.

Créme Brulée

Créme brulée er en nem dessert som jeg elsker at spise ude og hjemme. Den er nem at lave og ser ud af ret meget når man har gæster. Denne gang har jeg valgt at lave noget tilbehør til den i form af nogle havregrynsflager.

Opskriften til havregrynsflagerne: 100g smør, 100g havregryn blandet med lidt mysli, 75g sukker, 25g brun farin. De skal være meget flade og bages ved 200¤ i 5-10 min.

Opskrift til créme brulée: 4 pasteuriserede æggeblommer, 85 g sukker, kornene af en lille vaniljestang, ¼ liter piskefløde 38%, 1 dl sødmælk og lidt sukker som skal karameliseres på toppen. Créme bruléen skal bages ca.40. min på 125¤.

Mr. HAPPY

Mr.E.....nu som MR.HAPPY :)

Simremad

På det seneste har jeg lavet del "simremad", fordi det smager fantastisk,  det er utrolig hyggeligt i den kolde tid og fordi det er ret afslappende når man endelig har tid til det.
Jeg bruger den samme opskrift hver gang men varierer de grøntsager jeg putter i.

Denne gang havde jeg lidt gulerødder og savoyakål som gav retten en anderledes sprød konsistens.

Jeg fik ikke taget billeder af selve katorfllerne som jeg for første gang prøvede at lave med inspiration herfra (fra en ret spændene madblog som jeg virkelig vil anbefale). Det hedder "pommes fondant" og smager himmelsk! Jeg har dog ikke brugt andefedt som opskriften anbefaler :)

Big Hair

Den grimme kage...

Lidt billeder fra i søndags, som jeg først har fået tid til at kigge på nu.
På det første billede er der et lækkert brød som er ret nemt at bage. Opskriften findes her.
Det midterste billede er fra morgenmaden. Jeg elsker vores søndage hvor der er tid til blødekogte æg og hygge ved spisebordet.
På det sidste billede er der en kage der er så grim men smager sååå godt..den var lun og knasende sød. Opskriften er ret nem og man skal ikke bruge meget tid på den. Jeg er mest til kager som man ikke tager alt for lang tid om at lave fordi jeg for det meste ønsker hurtige resultater :)


Opskriften på brunsvigeren (gad vide hvorfor den hedder brunsviger?) er her:

½ liter lunkent vand
en pakke gær
800 g mel
1000 g sukker
100 g smeltet afkølet margarine

Snask:
500 g mørk farin
150 g margarine
2 spsk. sirup
½ spsk. mælk
1 tsk. kanel

Jeg blandede dejen, lagde på en stor bageplade, lavede huller i den og lod den hæve i ca. en time. Imens kom jeg ingredienserne til sukkermassen i en gryde og lod dem smelte sammen og kom dem ovenpå dejen. Til sidst bagte jeg kagen i ca. 20 min i 175grader (i varmluftsovn).
Næste gang jeg bager en brunsviger vil jeg nok halvere ingredienserne og lave en mindre portion fordi den ret hurtig bliver tør og smager bare bedst samme dag som man har bagt den.

Animation on a sunday morning

Looks that I like

 

Billederne har jeg lånt hos pret-a-porter og hos asos.

Summer!...I miss you

I min søgen tilbage til de varme sommerferier har jeg fundet lidt billeder fra Sicilien, som jeg savner allermest når nostalgien trænger sig på og et idylliske billede af den er fremme i min hukommelse-og så kunne jeg virkelig godt tænke mig at bytte kulden og sneen ud med lidt sol og varme. Suk!

Cinquecento

Faldt lige over de her gamle billeder af de to Vintage Fiat 500.....Det øverste er af min veninde som selv har importeret bilen direkte fra Sicilien til dk-det andet har jeg taget på Sicilien for nogle år siden. Ikke at bilerne har noget relevans til min blog men jeg er ret fascineret over designet på den lille bil så jeg måtte vise Jer dem :)

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov