Scan this code...

Kan i det der med at scanne de her QR Koder med Jeres Smartphones? Jeg kan ikke endnu men jeg synes at det er ret genialt og jeg er sikker på at vi kommer til at se meget mere til det.
Det er gratis og alle kan lave sådan en kode.
Jeg har med denne kode lavet en nyhed for bloomers.
For dem som ikke ved hvad det her drejer sig er der en lille forklaring her .

Hvid kjole


Et mønster til en kjole som skal syes....en hvid kjole til en bestemt dag :)
Jeg har søgt og søgt og jeg har prøvet mange kjoler som ikke har været noget for mig, for meget maregns eller for traditionelle, så det er endt med at kjolen bliver hjemmesyet lige efter mine tanker og mine mål.
Mønstreret er fra Vogue, Badgley Mischka. Stoffet har jeg endnu ikke købt og jeg ved ikke hvor meget jeg kan afsløre her på bloggen-slutresultatet satser jeg på at vise Jer og jeg glæder mig.....men der går lige lidt tid endnu.

God RØV og god weekend!


God røv (nicht meinen Arsch) og god weekend til alle!"

The perfect dress to the perfect girl


En vidunderlig kjole fra 60'erne som pigen på billedet købte i bloomers idag. Kjolen var perfekt til hende :) Ser hun ike bare skøn ud?

Cognac


Jeg har fået mig en ny læderkjole fra S'NOB. Den har en flot cognac farve og dufter af ægte og god læder. 

Ninja boots


Jeg kender en del piger på min alder som hedder Mette....her er en af dem, hun er sej, en moderne præst, mor, original og i Ninja støvler. Hende kan jeg li':)

Lola Ramona Wedges


Jeg har haft disse træklodser på mine fødder idag fra kl.9 til kl.16.30, og bemærk at 99% af tiden har jeg stået op! Lidt sejt! Ikke fordi jeg er sej men skoene er...og de er fra Lola Ramona. Jeg har nok slået alle rekorder med at have så høje sko på for første gang i så mange timer i træk (ok jeg må indrømme at jeg var ved at skvatte en enkel gang-not so elegant! Og min ene storetå var en smule lam der jeg tog dem af) Men men alt i alt en god oplevelse med mine nye wedges :)

VINTAGE Mekka!

Vi har fået nyt Vintage i bloomers!!! Det kribler.... og det er så spændene-lidt ligesom Juleaften da man var barn. Det er ligesom at gå ind i en tidsmaskine!!! FANTASTISK!!!

 

Sunday


"EarDots" fra mærket Weiz i NORR. Jeg tog et billede af dem fordi jeg synes at de var ret flotte og ret skulpturelle.

"The dirty policeman".
Søndag aften trængte Mr.E's politimand til at komme i karbad, jeg tog et billede af den....:)

Batik


Troede ikke lige at jeg skulle springe ud i noget batik, men denne kjole fra St-Martins er et must have for mig.....og Maxi er den også-altså meget Maxi, for den er ret lang, men med en lille knude i den kan den samles op fra jorden og cykelturen er reddet :)
Min cardigan er fra Margit Brandt og skoene som gemmer sig under roben er fra Balenciaga.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov