Byfest

Aarhus Festuge!
En byfest som desværre handler lidt for meget om "øl og hornmusik".....med mindre at man sætter sig i programmet og finder ud af at der faktisk sker interessante ting rundt omkring!
Forlenen var jeg en tur i festugen, og her er lidt billeder. Artrebels  på Store Torv var noget af det som fangede mig ....

 

 

 

Buket


Brudebuket.....siger mig normalt ikke noget og jeg var også tæt på at fravælge den til dagen-men til sidst valgte jeg alligevel at have en buket, og sådan her så den ud (og nej, jeg har ikke fået den tørret).
 
Jeg vil helst ikke spame bloggen med alt for meget pladderromantik fra vores bryllup, men lidt billeder kan jeg nok ikke helt lade være med at poste :)

Capri


Kathrine i superfin Vintage skjorte og Margit Brandt bukser....lidt 60'er og lidt Capri og Brigitte Bardot.

Vintage shirt


For en lille måned siden fik jeg taget et par billeder med en ret fin Vintage skjorte som jeg lige havde fået. Nu har jeg endelig taget mig sammen til at blogge lidt igen efter endt ferie og et veloverstået bryllupseventyr-så her er lidt fra mig :)

Kitchen news...


Kommer man nogensinde hjem fra Ikea uden at have noget med ? Not me!
Jeg fandt en voksdug til 49,- pr. m. Normalt er jeg ikke til traditionelle (meget ofte romantiske) voksduge men det her var ret sjovt og ikke mindst praktisk med et lille barn.
Så fik jeg endelig de klassiske Ikea hylder op med alle mine kogebøger. Jeg har haft den idé i noget tid og nu skulle det være.
Hylderne fungere godt og det er ret fedt at få noget inspiration til madlavningen på denne måde, men jeg vil nok ændre "udstillingen" løbende med billeder, tallerkner, serveringsbakker eller fotografier.

Simpel og smuk


Smuk med hendes skarpe frisure og simple look.

Ziggy Stardust


Hun minder mig om flotte David Bowie der han var rødhåret som Ziggy Stardust.......han var cool-det var hun også.

Sitemap - Created by: MediaStyle er et kreativt webbureau, som profilerer sig på at skabe spændende produkter og hjemmesider med udgangspunkt i virksomhedens behov